Апаратчето на Х. Кларк - Зепер

IMGP0491.JPG

Апаратчето на Х. Кларк е изработено по схемата на д-р Х. Кларк, представена в книгата й "Лечение на всички болести", изд. "Здраве и щастие".
Устройството служи за убиване на всички видове бактерии, вируси и микроби.
Лечението с апаратчето на Х. Кларк подобрява състоянието при редица вирусни, ставни, ракови и др. заболявания. Цена: 79,00 лв.
За контакт: 0896/872-153.

ВНИМАНИЕ: Да не се допират двата електрода при включен апарат! При смяна на батерията изключете апарата!

Указания за работа:
Една процедура трябва да включва три последователни прилагания на сигнала от апарата по 7 минути всяко, като трябва да се правят почивки от 20 минути. Ако не се извършат 3 последователни третирания в указания кратък период от време, може да се получат симптоми на заболяване, подобно на простуда, поради освобождаване на вируси, обитаващи унищожените паразити.

Спазват се следната последователност на експлоатация:
1. Медните електроди се увиват в плат или мека хартия, напоена със солена вода за увеличаване на електропроводимостта. Нивата на напрежение и прилаганите честоти са безопасни за човешкия организъм.
2. Медните електроди се хващат с двете ръце или се притискат до болното място.
3. След приключване на прилагането на сигнала изключите устройството.
Препоръчително време за процедурите: по 7 минути с 20 минути пауза между тях.

За профилактика процедурите се провеждат един път дневно или няколко пъти седмично. За лечение на леки или хронични заболявания - 1-2 пъти дневно. Процедурите се правят до изчезване на симптомите. При по-тежки заболявания - 1-2 пъти дневно, като заедно с това отидете при лекуващия ви лекар.

След провеждане на процедурите е възможно симптомите на заболяването да отшумят напълно или да се изострят временно. Ако не настъпи подобрение, съчетайте процедурите с различни видове традиционни лечения.
След процедурите е възможно да почувствате слабост и отпадналост, поради отделянето на токсини в организма от унищожените паразити. Поради това е препоръчително да се приемат течности, за да се подпомогне изхвърлянето им.